Riviera This Week

Tavoita aktiivinen matkailusta ja
Ranskan Rivierasta kiinnostunut yleisö

Riviera This Week on tuore monikanavainen verkkomedia matkailusta, kulttuurista ja Ranskan Rivieran alueesta kiinnostuneelle yleisölle. Toimituksemme koostuu matkailun, median, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisista.

Sivustollamme on vieraillut palvelun avaamisen jälkeen yli 4100 käyttäjää ja sisältöjemme parissa viihdytään keskimäärin 2,39 minuuttia.

Facebook -ryhmässä on pian 500 jäsentä ja keskustelu eri aiheista käy vilkkaana. Kehitämme aktiivisesti myös muita kanavia: Instagramissa meillä on yli 200 seuraaja ja LinkedInissa pian 150.

Previous
Next

Teemme harkittua sisältöyhteistyötä esim. matkailun, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin tuotteita ja palveluja edustavien yritysten kanssa. Ranskan kieli, historia, kulttuuri ja perinteet ovat meille läheisiä aiheita, ja näistä kerromme mieluusti kanavissamme.

Sisältökumppanuus soveltuu erinomaisesti mm. seuraavien tuotteiden ja palvelujen tarjoajille: matkatoimistot, lentoyhtiöt, erilaiset aktiviteetit, matkavarusteet, hyvinvointi, matkailukirjallisuus, taide, antiikki ja sisustustuotteet sekä viini- ja ruokaelämykset.

Ehdotamme jokaiselle yrityskumppanille yksilöllisiä ratkaisuja asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja tuotamme ammattitaidolla niin kirjalliset kuin visuaalisetkin sisällöt. Panostamme laatuun ja haluamme tarjota yleisöllemme mielenkiintoisia, opettavaisia ja inspiroivia julkaisuja. Jos koet, että meillä olisi tässä yhteisiä intressejä, ota yhteyttä!

Jeanne Ihander

Videotuottaja/ohjaaja ja
Riviera This Week -verkkomedian päätoimittaja

jeanne@rivierathisweek.com
Puh. 040 937 5700

Riviera This Week palvelut

Ilmoituspalvelut

Asunto-, palvelu-, tai tapahtumailmoitus Riviera This Week -sivustolla

Vuokraatko asuntoa tai tarjoatko palveluja Ranskan Rivieran alueella? Autamme sinua tavoittamaan kiinnostuneita asiakkaita.

Ilmoituksesi on esillä juurii niin kauan kuin haluat ja voit helposti jakaa linkin ilmoitussivulle esim. sosiaalisessa mediassa tai lähettää vaikkapa sähköpostitse.

Voit luoda sekä muokata ilmoitussivua myös jälkeenpäin omatoimisesti palvelussamme. Lisäksi näet ilmoituksesi reaaliaikaiset kävijätilastot.

Ilmoitus on esillä verkkopalvelussa 30 vuorokauden ajan ja voit tilata uuden jakson juuri silloin kun tarvitset.

6 kuukauden ilmoituspaketti 

Mikäli ilmoitustarpeesi on pysyvämpi, voit tilata ilmoituksen Riviera This Week sivustolle 180 päivän ajaksi.

Tämä paketti kannattaa valita myös silloin, jos sinulla ei ole paljon kokemusta verkkopalvelujen käytöstä ja/tai tarvitset apua myyvän ilmoitustekstin laatimisessa.

Tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja luomme näyttävän ilmoitussivun sinulle valmiiksi.

Näin varmistat, että palvelusi tai asuntosi on esillä palvelussamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit muokata omaa ilmoitussivua ilmoituskauden aikana tarvittaessa omatoimisesti palvelussamme ja näet myös reaaliaikaiset kävijätilastot.

Video- ja valokuvauspalvelut

Valokuvaus ja ilmoitus Riviera This Week -sivustolla

Laadukkailla valokuvilla erottaudut joukosta!

Tyylikkäät ja persoonalliset valokuvat nostavat palvelusi uudelle tasolle asiakkaasi silmissä.

Jos olet vuokraamassa tai myymässä asuntoa, kauniilla kuvilla herätät tutkitusti mielenkiinnon ja nopeutat kaupantekoa.

Tilauksen jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja sovimme kuvausajan.

Luomme myös ilmoitussivun sinulle valmiiksi ja varmistamme, että palvelusi tai asuntosi on esillä parhaalla mahdollisella tavalla seuraavan 6 kk ajan.

Voit muokata omaa ilmoitussivua ilmoituskauden aikana tarvittaessa omatoimisesti palvelussamme ja näet myös reaaliaikaiset kävijätilastot.

Yritys- tai asuntovideo ja 12 kk nostettu ilmoitus Riviera This Week -sivustolla 

Kerro palvelustasi kasvotusten ja tilaa yritysvideo!

Riviera This Week toimituksen tuottama 1-3 min pituinen esittely- tai asuntovideo on todella tehokas tapa herättää luottamusta ja saada asiakkaat aidosti kiinnostumaan. Suunnittelemme sen huolella ja teemme yhdessä käsikirjoituksen sekä kuvaussuunnitelman.

Video julkaistaan ilmoitussivullasi ja se jaetaan myös Riviera This Week sosiaalisen median kanaviin, joissa se saavuttaa laajemman näkyvyyden. Lisäksi voit lisätä valmiin mainosvideon myös omille kotisivulle ja jakaa rajattomasti myös omissa somekanavissa.

Pakettiin kuuluu myös ilmoitussivun luonti ja palvelusi tai asuntosi löytyy etusivuiltamme ja hakutuloksissa aina ensimmäisten joukosta yhden vuoden ajan!

Voit muokata omaa ilmoitussivua ilmoituskauden aikana tarvittaessa omatoimisesti palvelussamme ja näet myös reaaliaikaiset kävijätilastot.