Matkailun uudet tuulet

Kansainvälisen luksusmatkailun lippulaiva ILTM Cannes järjestetään festivaalirakennuksessa 5.-8.12.2022.

ILTM – International Luxury Travel Market – on organisaatio, joka järjestää eri puolilla maailmaa matkailualan tapahtumia, mutta ILTM Cannes on sen kiistaton lippulaiva. Pandemian asettaessa jarruja matkailun ammattilaistapahtumille kahden viimeisen vuoden ajan matkailualan toimijoilla on ollut aikaa ajatella strategiaansa ja tarjontaansa uusiksi. Mukana on 12 eri kategoriaa pienistä boutique-hotelleista ja ekoturismikohteista aina kansallisiin matkailuorganisaatioihin, joiden into käynnistyä tauon jälkeen taas kunnolla uudelleen on saanut uutta puhtia. Kuluvalla viikolla solmitaan satoja yhteistyösopimuksia ja rakennetaan uusia yhteyksiä, joilla saadaan nostetta tuleviin vuosiin.

Vain ammattilaisille suunnatun tapahtuman osallistujat on valikoitu tarkkaan matkailukonsulteista suuriin hotellibrändeihin aina mediaa myöten. Riviera This Week raportoi luksusmatkailun muuttuvista makrotrendeistä ja etsii helmiä suuren tarjonnan joukosta. Löytyykö joukosta pohjoista tuulta ja mitä vaativan asiakaskunnan tarpeista pitäisi nyt tietää? Se selviää viikon aikana.

Rivera This Week toimitus

Rivera This Week toimitus

Tiedotteet ja pressikuvat: toimitus@rivierathisweek.com

Kirjoita arvostelu

  • Ei vielä kommentteja
  • Lisää kommentti

    Tilaa Ranskan Rivieran parhaat vinkit sähköpostiisi!

    Emme spämmää ja pidämme hyvää huolta tietoturvastasi. Lue Riviera This Week tietosuojaseloste. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

    Tuoreimmat postaukset