Lämpimästi tervetuloa uuden Riviera This Week -verkkomedian pariin!

Riviera This Week -verkkomedia avautuu 3.10.2022

Uuden verkkopalvelumme tavoitteena on tarjota tietoa ja inspiraatiota Ranskan Rivierasta kiinnostuneille matkailijoille ja yhä lisääntyvälle paikalliselle suomalaisyhteisölle. Tulemme kertomaan palvelussa mm. alueen nähtävyyksistä ja historiasta, antamaan ravintolasuosituksia, paljastamaan parhaita ostospaikkoja sekä tiedottamaan alueen mielenkiintoisista tapahtumista. Lisäksi tulemme järjestämään myös ohjattuja retkiä, retriittejä ja maistiaisia yhteistyössä paikallisten oppaiden kanssa.

Marraskuusta alkaen toimitamme viikoittain ajankohtaisia video-ohjelmia alueelta, joissa pureudumme alueen historiaan, kulttuuriin, taiteeseen ja tuomme päivänvaloon Ranskan Rivieran upeita artesaaneja, kulinaristeja sekä pieniä paikallistuottajia.

Panostamme yhteisöllisyyteen ja olemme avanneet rekisteröityneille käyttäjille mahdollisuuden suositella ja tallentaa omia suosikkipaikkoja, jakaa omia kokemuksiaan kommentoimalla julkaisuja sekä myös keskustella keskenään palvelumme sisällä. Lisäksi tarjoamme kodin myös erilaisille blogeille, jotta lukijat saisivat mahdollisuuden tutustua alueeseen monesta eri näkökulmasta.

Jeanne Ihander

Videotuottaja/ohjaaja ja
Riviera This Week -verkkomedian päätoimittaja

Jeanne on rakastunut Ranskan Rivieraan jo vuonna 2011 ja muuttanut alueelle vuonna 2016. Hän on tuottanut useita historiallisia dokumentteja Ranskan Rivieralta paikalliselle seuralle ja järjestää nykyään myös luovan videokuvauksen kursseja. Hän on pitkän linjan media-alan ammattilainen ja intohimoisena musiikin ystävänä työskenteli yli 11 vuotta eri radioasemilla Suomessa. Koulutukseltaan hän on TV-ohjaaja, myynnin ja markkinoinnin merkonomi sekä TV- ja radioalalle suuntautunut medianomi (AMK).

Annamari Lammassaari

Toimittaja ja muutostaitomentori

Annamari muutti Rivieralle vuonna 2018 jäädäkseen. Hän on pitkän linjan kansainvälisen viestinnän johtamisen ammattilainen ja toimittaja. Hän on toiminut hallitustasolla suurissa humanitäärisissä organisaatioissa, jonka projektit tukevat hauraiden maiden kaikkein köyhimpiä ja hän on perustanut oman kansainvälisen naisten voimaantumista tukevan järjestön vuonna 2014. Annamarin mielestään rohkeus ja muutostaidot ovat opittavia asioita ja hän mentoroi ja järjestää aiheesta retriittejä. Annamari on koulutukseltaan FM ja ranskan sekä saksan kielenkääntäjä. Hän on opiskellut myös Helsingin Kauppakorkeassa ja Arizonassa, Thunderbird School of Global Management -yliopistossa.

Mari Korhonen

Ranskan kielenkääntäjä ja opettaja

Mari Korhonen on asunut Cannesissa yli 10 vuotta ja on pitkän linjan EU-kielenkääntäjä. Hän on koonnut ranskankielisiä sanontoja useita vuosia, ja vuonna 2021 hän kirjoitti omakustanteisen kirjan Simple comme Bonjour, joka sisältää yli 1000 ranskankielistä sanontaa tai ilmaisua suomeksi käännettynä. Lisäksi Mari on tutkinut intohimoisesti Cannesin historiaa ja tulee jakamaan löydöksiään tulevissa video-ohjelmissa. Ranskan kieltä opiskelevien iloksi julkaisemme Riviera This Week -palvelussa joka viikko myös yhden sananlaskun tai ilmaisun hänen kirjastaan.

Toivotamme mukavia hetkiä Riviera This Week -sivustomme parissa!

Rivera This Week toimitus

Rivera This Week toimitus

Tiedotteet ja pressikuvat: toimitus@rivierathisweek.com

Kirjoita arvostelu

  • Ei vielä kommentteja
  • Lisää kommentti

    Tilaa Ranskan Rivieran parhaat vinkit sähköpostiisi!

    Emme spämmää ja pidämme hyvää huolta tietoturvastasi. Lue Riviera This Week tietosuojaseloste. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

    Tuoreimmat postaukset