Cannesissa kuhisee

Cannes is back! Tapahtumista ja konferesseistaan elävä kaupunki on ilahduttavasti taas herännyt eloon parin vuoden pandemiakoomastaan. Palais de Festivals  -kongressikeskuksen ympärillä kuhisee kansainvälisiä kongressivieraita  ja ympäröivät hotellit ja ravintolat ovat selvästi saaneet uutta energiaa ja parantaneet palveluasennettaan.

Mutta Cannesin jokasyksyinen braderie pääsi kyllä täysin yllättämään tänä vuonna. Olin esittelemässä Suomen vierailleni Cannesin maisemia lokakuun puolivälissä, kun törmäsimme aikamoiseen tungokseen Rue d´Antibesin alkupäässä. Kesäkauden katualennusmyynti olikin täydessä käynnissä jo toista päivää. Vieraiden garderoobi uudistui parin kilometrin pituisen kadun alennusostoksilla rivakalla vauhdilla. 

Kuva: © Annamari Lammassaari

Cannes on vertaansa vailla oleva ostoskaupunki kaikille kukkaroille, vaikka sen Croisette -kadulla onkin koko maailman mittakaavassa eniten luksusmerkkiliikkeitä. Ydinkeskustassa edullisimman kategorian liikkeet löytyvät vanhasta kaupungista. Cannes on sympaattinen pikkukaupunki, jossa on aina kiva piipahtaa ja tavata tuttuja. Rautatieasema sijaitsee sadan metrin päässä ostoskaduista ja parkkitalojakin on kiitettävästi. Bussi numero 200 liikennöi Nizzan ja Cannesin välillä monta kertaa tunnissa.

Kuva: © Annamari Lammassaari

Saint Tropezin Braderiesta ei kannata myöhästyä! Verkkosivustomme Tapahtumista löydät sen tarkemmat tiedot.

Annamari Lammassaari

Annamari Lammassaari

Annamari on toimittaja ja pitkän linjan kansainvälisen viestinnän johtamisen ammattilainen.

Kirjoita arvostelu

  • Ei vielä kommentteja
  • Lisää kommentti

    Tilaa Ranskan Rivieran parhaat vinkit sähköpostiisi!

    Emme spämmää ja pidämme hyvää huolta tietoturvastasi. Lue Riviera This Week tietosuojaseloste. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

    Tuoreimmat postaukset